Automatische voetgangers schuifdeuren

Een breed assortiment aan automatische schuifdeuren, telescoopdeuren en ronde schuifdeuren. De nieuwste van de nieuwste technologie met de door u gestelde bijbehorende wensen, als inbraakwerend, brandwerend en/of geluidswerend. Dit alles maakt onze deuren tot complete, betrouwbare en veilige (TÜV gecertificeerde) automatische schuifdeuren.

Elektrische schuifdeur en schuifdeurautomaat

In veel variaties. Van een luxe entree tot een low budget aandrijving. Alle schuifdeuren zijn standaard voorzien van complete zelftestende dagopening beveiliging, voor een veilige toepassing.

Een groot aanbod van oplossingen en accessoires zijn verkrijgbaar om aan ieders wensen te voldoen. Al onze voetgangersdeuren voldoen aan de veiligheidsnorm EN16005.
Bezig met laden...
visibility

Volglas enkele automatische schuifdeur BR280 1 hardglas deur

Op basis van offerte

visibility

Volglas dubbele automatische schuifdeuren BR280 2 hardglazen deuren

Op basis van offerte

visibility

Aluminium enkele automatische schuifdeur BR280 1 deur

Op basis van offerte

visibility

Aluminium dubbele automatische schuifdeuren BR280 2 deuren

Op basis van offerte

visibility

Aluminium enkele automatische schuifdeur BR280 1 deur en 1 zijpaneel

Op basis van offerte

visibility

Aluminium dubbele automatische schuifdeuren BR280 2 deuren en 2 zijpanelen

Op basis van offerte

visibility

Aluminium enkele telescoop automatische schuifdeur, BR300T 2 deuren en 1 zijpaneel

Op basis van offerte

visibility

Aluminium dubbele telescoop automatische schuifdeuren, BR300T 4 deuren en 2 zijpanelen

Op basis van offerte

visibility

Hermetische schuifdeuren BR500 HPL

Op basis van offerte

visibility

Hermetische schuifdeuren BR500 RVS

Op basis van offerte

visibility

Hermetische schuifdeuren BR500 loodinlage

Op basis van offerte

visibility

Schuifdeurautomaat BR280

Op basis van offerte

visibility

Industrieel design automatische schuifdeur AM95

Op basis van offerte

visibility

Modern design automatische schuifdeur AM95

Op basis van offerte

visibility

Klassiek design automatische schuifdeur AM95

Op basis van offerte

Hoogwaardige, veelzijdige producten voor een compleet systeem; de schuifdeuren zijn geschikt voor de meest veeleisende commerciële behoeften en voor zwaar gebruik. Een telescopische variant zorgt voor een wijde ingang en een redundante variant voor een veilige, betrouwbare, opening en sluiting bij vluchtroutes.

Automatische winkel schuifdeur

Bravura heeft onder andere de BR300 schuifdeurautomaat. Deze schuifdeurautomaat is speciaal ontworpen voor zware, continue gebruikssituaties, zoals in publieke omgevingen, grote winkelcentra en vliegvelden, waar het vele voetgangersverkeer meer nodig heeft in vergelijking tot andere locaties.

Standenschakelaar

Iedere schuifdeur kan worden geleverd met een programmaschakelaar. Deze bedieningskast heeft zes verschillende standen: automatisch openen en sluiten, open, dicht, nacht/slot, winter/gereduceerde opening, 1 richtingsverkeer.

Automatische schuifdeur opening 

Door een aanpasbare detectie op maximaal twee meter afstand bent u verzekerd van een tijdige deuropening. Een accuraat, verstelbaar detectiegebied zorgt ervoor dat er geen valse deuropeningen plaatsvinden in drukke stedelijke omgevingen. Drukke hoofdstraten met gebouwen als apotheken, kledingwinkels en restaurants. De aanpasbare detectie is om te voorkomen dat de deur onbedoeld opengaat als gevolg van voorbijlopende voetgangers. Voetgangersveiligheid wordt gemaximaliseerd wanneer de deur opent en wanneer de deur sluit door een veiligheidsgordijn. Dit drie rijen veiligheidsgordijn beschermt voetgangers in de nabijheid van een sluitende schuifdeur. Ideaal voor automatische schuifdeuren welke geïnstalleerd dienen te worden in een drukke hoofdstraat.

Productie schuifdeuren

Al onze schuifdeurpanelen worden geproduceerd in een productie in Nederland. Onze productie levert maatwerk met een hoge kwaliteit en snelle levering. De materialen die worden toegepast zijn aluminium, staal, hout en/of volglas.

Zelf-aanpassende deuropening

De schuifdeurautomaten hebben de mogelijkheid om in situaties met veel voetgangersverkeer de openingstijd automatisch toe te laten nemen, terwijl de doorgang gedeeltelijk geopend kan worden als het voetgangersverkeer minder hoog is. Onze producten hebben exclusieve, grote kenmerken welke het gebruikersvriendelijk maken voor de meest diverse operationele condities:
  • Geavanceerde elektronica
  • Uitgebreid met een breed scala aan accessoires
  • Bedieningseenheid (Mogelijkheid tot een draadloze bedieningseenheid)