BR300 automatische schuifdeur

BRAVURA heeft een BR300 schuine (11 graden) automatische schuifdeur geplaatst tegenover de markthal en naast de blokkenhuizen in het centrum van Rotterdam.
Foto

BR140 automatische schuifdeur bij tandheelkundig centrum in Rotterdam

Foto

BR300 automatische schuifdeuren Kleuro Groep in Alphen aan de Rijn

Automatische schuifdeuren European Business Centre Eindhoven Airport

Volglazen gevel automatische schuifdeuren bij Medisch Centrum Amstelveen

Design deur tussendeur bij tandarts

Recent weer een mooie design deur gemaakt bij een tandarts. In de bijlage op de foto is te zien hoe de deur met een "no touch" schakelaar, zonder aanraking de deur kan worden open gestuurd. In combinatie met de veiligheid sensor boven de deur opening voldoet deze deur aan alle eisen en wensen waaraan een tandartsen praktijk moet voldoen. 
Foto

Enkele automatische schuifdeur bij de Shell Ommen

Aluminium automatische schuifdeuren bij Hans van Driel Machines te Tiel

BR300 automatische schuifdeuren SPAR Supermarkt Van Maren te Lexmond

BR140 automatische schuifdeur Mokrupak te Heerlen in combinatie met een overhead deur

BR300 design automatische schuifdeur bij Elektro World in Sint Maartensdijk

Design automatische schuifdeuren in woning, badkamer, hal, toilet en werkruimte te Barneveld

Foto

BR300 automatische schuifdeur entree Eetcafe De Eend te Loosdrecht

entree huisartsenpraktijk

Photo

Entree school

Photo

Entree showroom

Photo

Entree slagerij

Photo

Grieks restaurant

Photo

Klooster

Photo

Laboratorium

Photo

PC winkel

Photo

Supermarkt Attent

Photo

Supermarkt Spar

Photo

Tussendeur kantoor

Photo

Zorgcentrum

Photo

De nieuwe 3 in 1 design drukknop, codetableau en kaartlees systeem

Foto
Wij zijn verheugd u de lancering van onze nieuwe drukknop, codetableau en kaartlees systeem aan te kondigen.

De drukknop kan gemakkelijk worden ingesteld als functie;
1. drukknop
2. codetoetsentableau
3. Proximity Card Reader

Draadloos in combinatie met de 433 MHz-ontvanger of bedraad
Zeer sterk en duurzaam
Batterij levensduur van 2 jaar (berekend voor een gemiddelde van 30 toepassingen per dag)
Slank, Smalle Ontwerp

18/06/2012 Duurzame technieken bij Siemens Hengelo

Hengelo - Afgelopen vrijdag opende het nieuwe kantoor van Siemens Hengelo officieel zijn Bravura deuren. In het nieuwe pand paste Siemens veel van zijn duurzame technieken toe.


Veel installaties in het pand zijn van het fabrikaat Siemens. Zoals de klimaatregeling, het toegangsbeheer, de brandmeld- en inbraakinstallaties en de energiemonitoring.

Daglichtregeling
De daglichtregeling in het gebouw is een onderdeel van het Total Room Automation concept. Het lichtniveau binnen wordt aangepast aan de weersomstandigheden en aan de hoeveelheid licht buiten het gebouw.

Het goede voorbeeld
Ten opzichte van traditionele bouw wordt er in het nieuwe Siemenspand 30 procent minder energie gebruikt. “Als je duurzaamheid verkoopt, moet je ook het goede voorbeeld geven“, vertelt Siemens bestuursvoorzitter Ab van der Touw.

Industriële traditie
Het Siemens kantoorgebouw in Hengelo is opgetrokken uit baksteen met een getande glazen voorgevel. Een vorm die is afgeleid van de sheddaken van de achterliggende fabrieksgebouwen en refereert aan de rijke industriële traditie van Hengelo.

Compressorinstallaties
Het kantoor heeft een oppervlakte van ruim 8.500 m², een parkeergarage met 160 parkeerplaatsen en kan zo’n 550 medewerkers huisvesten. In het interieur van het nieuwe kantoor vindt men een verwijzing naar de houten bekistingen waarin de grote compressorinstallaties, die in Hengelo worden samengebouwd, over de gehele wereld worden vervoerd.

Het gebied
Het nieuwe Siemensgebouw is onderdeel van het WTC Twente Business District in Hengelo. Ook maakt het deel uit van een van Nederlands grootste binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen, Hart van Zuid.
  

Beoordelingen van klanten

Photo

13/09/2010 Automatische de ingangen van de prestigieuze Lexus dealers

Foto

Haifa is een van de belangrijkste industriële en commerciële bedrijven in de staat Israël.
De afgelopen decennia hebben de traditionele havenactiviteiten en chemische industrie is geflankeerd door een enorme ontwikkeling in de diensten en hi-tech sector.

De exclusieve Lexus dealerschap werd onlangs geopend in Haifa. Lexus is het merk Toyota, dat is avant-garde, klasse auto's stelt sinds 1987 (de enige luxe auto's in de wereld om volledig gebruik te maken van hybride technologie).
De Lexus smaak voor design is ook terug te vinden in het imposante modern gebouw, dat is gestegen tot deze auto's te verdelen. Voor de bouw, enige leveranciers in staat om producten en diensten van even hoge kwaliteit te bieden hebben gemaakt van de rang.

Deuren openen naar de wereld van de Lexus. De ingang is gebouwd van een uiterst elegante, gebogen schuifdeur. Type Volo is speciaal ontworpen om te voldoen aan de laatste architectonische eisen.
Deze ongelooflijke automatisering is niet alleen de bovenkant van de range in termen van design en kwaliteit, maar is ook de ideale oplossing voor een complete, efficiënte integratie van de ingang in de huidige realiteit, dankzij de beperkte hoogte.
Deze kenmerken hebben de Volo gemaakt tot de winnende keuze. De entree is ontworpen om een ​​imposante cirkelvormige constructie volledig opgetrokken uit staal en glas te bereiken: een open vizier op de showroom!
  

07-03-2011 Aanvraag subsidie VKB-Beveiligingsscan

De regeling Veiligheid Kleine Bedrijven heeft als doel de criminaliteit die gericht is tegen kleine bedrijven te verminderen door meer en betere preventieve maatregelen, met een minimum aan administratieve lasten.

Wilt u in aanmerking komen voor de 50% subsidie regeling?
Dan dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:
- maximaal 10 medewerkers (FTE´s)
- maximaal 5 vestigingen, met ieder maximaal 10 FTE´s
- ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

 • Dien ten eerste de subsidie aanvraag in (digitaal of per post) bij Agentschap NL. aanvraag formulier
 • Als u digitaal de subsidie aanvraag heeft ingediend dan ontvangt u digitaal de beschikking. Dit betekent dat de subsidie van €1.000,- voor u is gereserveerd.
 • Wanneer het blijkt dat u in aanmerking komt voor deze subsidie regeling en akkoord gaat met de scankosten, dan maken wij op uw verzoek een afspraak voor de beveiligingsscan uit te voeren.
 • De kosten voor de beveiligingsscan bedragen €350,- excl. BTW. Van deze kosten ontvangt u maximaal €300,- terug via Agentschap NL.
   
 • Nadat de beveiligingsscan heeft plaatsgevonden ontvangt u ( dezelfde dag of uiterlijk een dag na het bezoek) het VKB-Rapport.
   
 • In het VKB-Rapport zijn er adviezen opgenomen die tijdens de beveiligingsscan zijn besproken.
 • LET OP! U hoeft niets met deze adviezen te doen! Maar wanneer u ervoor kiest om maatregelen te treffen naar aanleiding van onze adviezen, dan ontvangt u 50% van de kosten retour (maximum €700,- voor de maatregelen) via Agentschap NL.
 • Laat vervolgens de maatregelen uitvoeren binnen 6 maanden nadat de aanvraag subsidie bij Agentschap NL is binnen gekomen.
 • Zodra de maatregelen zijn uitgevoerd en door u betaald, dan kunt u door middel van het vaststellingsformulier uw geld terug vragen bij Agentschap NL.
 • Let op dat u met de vaststellingsformulier alle bewijsstukken mee stuurt. Bewijsstukken zijn onder andere betalingsbewijs (geen factuur), offertes, VKB-rapport en betalingsbewijs van de beveiligingsscan

 

22-02-2011 Welke hulp en voorzieningen biedt de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)?

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt dat mensen met een beperking de voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. U kunt Wmo-hulp aanvragen bij uw gemeente.

 

Voorbeelden van hulp en voorzieningen Wmo

Voorbeelden van hulp en voorzieningen die onder de Wmo vallen zijn:

 • hulp bij het huishouden, zoals opruimen, schoonmaken en ramen zemen;
 • aanpassingen in de woning zoals een traplift, automatische deuren of een verhoogd toilet;
 • vervoersvoorzieningen in de regio voor mensen die slecht ter been zijn en niet met het openbaar vervoer kunnen reizen, zoals de taxibus, een taxikostenvergoeding of een scootmobiel;
 • ondersteunen van vrijwilligers en mantelzorgers;
 • hulp bij het opvoeden van kinderen;
 • rolstoel;
 • maaltijdverzorging;
 • sociaal cultureel werk, zoals buurthuizen en subsidies aan verenigingen;
 • maatschappelijke opvang, zoals blijf-van-mijn-lijfhuizen en daklozenopvang.

Waar vraag ik een voorziening uit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) aan?

U vraagt een voorziening van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) aan bij de gemeente waar u staat ingeschreven in de gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens (GBA).

 

Wmo aanvragen

Veel gemeenten hebben een loket waar u Wmo-voorzieningen kunt aanvragen. U kunt er informatie over de Wmo krijgen en hulp bij het aanvragen van een voorziening. Bij sommige gemeenten kunt u de aanvraag via internet doen.


14-08-2010 Bravura automatische deuren op 's werelds grootste topzeilschoener WYLDE SWAN

Foto

Tijdens internationale nautische evenementen zijn graag geziene gasten: de imposante tall ships als de Kruzensthern, Seedov en de Nederlandse Clipper Stad amsterdam. Sinds vorige maand maakt ook de Wylde Swan uit Makkum deel uit van dit prestigieuze en selecte gezelschap. Dit zeiltrainingsschip is zelfs speciaal gebouwd om te winnen !

Wanneer je tijdens Sail Amsterdam, Sail Den Helder of DelfSail zo'n reusachtig, vaak dwars getuigd en met meerdere masten uitgerust schip ziet binnenlopen, rijst al snel de vraag hoe het dagelijks leven aan boord moet zijn. Afgemeerd aan de kade bestaat meestal wel de mogelijkheid om een blik achter de schermen te werpen.

Binnen in het schip is hier de BRAVURA 2400 schuifdeurautomaat gemonteerd, compleet ingebouwd en voorzien van houten deurpaneel. Deze automaat voldoen aan speciale eisen, zodat ook bij zwaar weer, bedrijfszekerheid en veiligheid is gewaarborgd.

Cijfers:
- thuishaven Wylde Swan Makkum
- bouwjaar 1920
- tuig topzeilschoener
- laatste restauratie 2010
- bemanning 4 - 10
- capaciteit 50 personen
- lengte 62 m, breedte 7,3 m, diepgang 3,5 m, zeiloppervak 1130 m2

Bron: De Telegraaf 14-08-2010.

 

 

30-07-2010 Automatische deuren in de meest prestigieuze hotels van Venetië

Foto
Van barok tot de minimalistische , geschiedenis en techniek !

Pure schoonheid van Venetië 
Joseph Brodsky, de beroemde Russische dichter en Nobelprijswinnaar voor de literatuur , schreef dat "de schoonheid van deze stad gebouwd op water kon alleen worden overtroffen door het bouwen van een stad in de lucht ... "

Naast de kunstwerken en historische bezienswaardigheden , Venetië heeft vele verrassingen , niet in het minst die van de historische hotels, die zijn een echte schat in het hart van de stad.
De grote verdienste van deze hotels , die altijd een ontmoetingsplaats geweest voor de belangrijkste cijfers over de economische, financiële en internationale culturele podia, is hun vermogen om de stad karakteristieke historische en artistieke erfgoed te verenigen met een stijl een modern en authentiek.
Bij de modernisering van hun installaties , die duizenden gasten verwelkomen per jaar uit de hele wereld, de hoteliers hebben een reeks van ontwikkelingen verricht in de architectuur van de gebouwen door de jaren heen , een combinatie van innovatie met restauratie ( gezien het feit dat voor het grootste deel zijn dit grootse historische huizen) .
Het is duidelijk dat , hoewel , het unieke patroon van ontwikkeling in de stad gezien , het uitvoeren van bouwwerkzaamheden in Venetië is geen gemakkelijke taak is, om verschillende redenen , met name het vervoer , logistiek, tijdschema's en de vergunning eisen . Alleen bewezen expert handwerkers met een aanzienlijke ervaring hier in de lagune weten de aanpak die nodig is voor de restauratie en renovatie werkzaamheden in verband met de modernisering van faciliteiten van het hotel , met inachtneming van het reglement en de termijnen vereist door de klant.

Neem automatische ingangen, bijvoorbeeld , die in de grote vraag om het proces van openen en sluiten van deuren , dat is een last voor degenen met tassen en koffers doorvoor te vergemakkelijken. Een aantal hotels zijn niet alleen te opteren voor het merk - een leider in de automatische deur- sector - maar vooral voor de consultancy service van een ingenieur die erkend voor zijn lange ervaring in de Venetiaanse omgeving. Specialist in automatisering entree met een bijzondere interesse in automatische deuren.

De meeste ingangen hotel in Venetië zijn toegankelijk vanaf smalle steegjes of rechtstreeks van de kanalen .

Dit levert natuurlijk een scala van problemen , het gebrek aan ruimte voor transport van materialen en voor de uiteindelijke installatie , de integratie van de moderne automatiseringssystemen met de architectonische structuur van de hotels tussen de vakantie woningen .

Een goed voorbeeld hiervan is de Hotel Palazzo Paruta , zeventiende eeuw een luxe verblijf in de buurt van Campo Sant'Angelo, in de hart van de stad . Niet minder dan drie automatische deuren zijn geïnstalleerd , waarvan de ene leidt naar de prachtige binnenplaats.
In dit ontroerende instelling , de bezoeker voelt alsof ze leven in het huis van een echte Venetiaanse edelman , in een sfeer die verfijning uitstraalt.