Schuifdeurautomaat BR280 Schuifdeurautomaat BR280 afmetingen
Schuifdeurautomaat BR280 Schuifdeurautomaat BR280 afmetingen
Een hoogwaardig, veelzijdig product voor een compleet systeem; de BR280 is geschikt voor de meest veeleisende commerciële behoeften en voor zwaar gebruik. Het is een high-tech, exceptioneel ontworpen schuifdeurautomaat met openingssnelheden tot 1.6 m/s (twee deurpanelen). Een telescopische variant zorgt voor een wijde ingang en een redundante variant voor een veilige, betrouwbare, opening en sluiting bij vluchtroutes.

Schuifdeurautomaat BR280, geschikt voor: maximaal gewicht tot 280 Kg. Microprocessor gestuurd en motor. Compleet inclusief stille ingelegde looprail, loopwagens, afdekkap, inclusief:
- bedieningskast 6 standen: automatisch openen en sluiten, open, dicht, nacht/slot, winter/gereduceerde opening, 1 richtingsverkeer
- accu als noodstroomvoorziening 
- aluminium blank geanodiseerd
- geschikt voor 1 of 2 deurpanelen

De BR280 heeft een leidende positie in de markt door haar geavanceerde technologie, elektromechanische onderdelen, een innovatieve aansturing welke ervoor zorgt dat het perfect is voor dagelijks gebruik. De schuifdeurautomaat is zeer stil door de trillingsbestendige geleidingsrail. De nieuwste van de nieuwste technologie. Dit alles maakt de BR280 tot een complete, betrouwbare en veilige (TÜV gecertificeerd) schuifdeurautomaat.

Garantie:
- 10 jaar*

Schuifdeurautomaat winkelentree

De BR280 schuifdeur is een geschikt voor zware, continue gebruikssituaties, zoals in publieke omgevingen, grote winkelcentra en vliegvelden, waar het vele voetgangersverkeer meer nodig heeft in vergelijking tot andere locaties.

Zelf-aanpassende deuropening

In situaties met veel voetgangersverkeer neemt de openingstijd automatisch toe, terwijl de doorgang gedeeltelijk geopend kan worden als het voetgangersverkeer minder hoog is. Ontworpen om een veelzijdig en uitgebreid product te bieden met vele exclusieve kenmerken welke het gebruikersvriendelijk maken voor de meest diverse operationele condities:
  • Geavanceerde elektronica
  • Uitgebreid met een breed scala aan accessoires
  • Bedieningseenheid 

Nooduitgang systemen: Wanneer iedere seconde telt.

BR280 biedt een betrouwbare opening en sluiting ook bij nooduitgangen: twee mogelijke oplossingen zijn beschikbaar: De anti-paniek breakout systemen en redundante systemen. De anti-paniek breakout deur heeft al dezelfde kenmerken als een standaard automatische schuifdeur. Echter, in geval van nood, kunnen de gebruikers handmatig de panelen van de deur en, waar van toepassing, de semi-vaste zijpanelen in dezelfde richting als de vluchtweg duwen: met dit systeem openen de deuren als een draaideur. Dit garandeerd een grote doorgangsopening, bijna gelijk aan de breedte van de gehele deur.

Het tweede type systeem gebruikt het principe van de redundantie van de elektrische en elektromechanische componenten door het uitvoeren van periodieke check van de operatie van het complete systeem.
TÜV gecertificeerde anti-paniek kenmerken voor nooduitgangen.

De schuifdeurautomaat en alle accessoires zijn ontworpen om een garantie te geven dat de deur opent in:
  • Nood
  • Stroomuitval
Klik hier voor een vrijblijvende offerte

Reviews

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.