Draaideur deuropener, motor en besturing
Motorgestuurd open en motorgestuurd sluiten, waarbij mechanische sluiting door middel van veerkracht voor een veilige en betrouwbare opening en sluiting in iedere situatie. 

De B105 is een schitterend vormgegeven en bijzonder stille automatische draaideurautomaat. Dat maakt de B105 draaideurautomaat uniek. Het is de stilste draaideurautomaat die op dit moment wordt aangeboden en met name daardoor bijzonder geschikt voor woningaanpassingen ouderen en minder validen. Er zijn vele mogelijkheden wanneer de draaideurautomaat actief is (de energiebesparende stand, PUSH&GO, sensor geopend, drukknop geopend, etc.). De automaat gaat met motor open en sluit op veerkracht. Hierdoor is sluiting van de deur gegarandeerd, ook bij spanningsuitval. Door de speciale lagering levert de deur bijzonder weinig tegendruk bij handmatige opening. De deuropener is gemakkelijk toe te passen op deuren met een gewicht tot 200 KG of deurvleugels met een maximale deurbreedte van 1.2m.

Een breed aanbod aan accessoires en bedieningen maken het programma compleet. Levering, inclusief duw-/trekarm.
Foto('s):
Bijlagen:
Klik hier voor een vrijblijvende offerte
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.