Sensor (EN16005)

Onze sensoren zijn gebaseerd op infrarood technologie, welke de automatische deuren activeren en werken als veiligheidssensor. Sensoren zijn ontworpen voor het hoogste level van voetgangersveiligheid gedurende de beweging van de automatische deur. Consistente en betrouwbare sensorenprestatie in een breed gebied van installatieomgevingen.

De¬†sensor heeft een unidirectionele lange afstand detectie sensor met gecontroleerde¬† veiligheid en het unieke deur inleer mogelijkheid.¬†¬†Maakt gebruik¬†van 5 rijen van infrarood-technologie.¬†Door een aanpasbare detectie op twee meter afstand bent u verzekerd van een tijdige deuropening. Ideaal voor automatische schuifdeuren welke ge√Įnstalleerd dienen te worden in een drukke hoofdstraat. Drukke hoofdstraten met gebouwen als apotheken, kledingwinkels en restaurants.¬†De detectieomgeving is om te voorkomen dat de deur onbedoeld opengaat als gevolg van voorbijlopende voetgangers. Voetgangersveiligheid gemaximaliseerd wanneer de deur opent en wanneer de deur sluit door een gordijn van statische aanwezigheid detectietechnologie. Een accuraat, verstelbaar detectiegebied zorgt ervoor dat er geen valse deuropeningen plaatsvinden in drukke stedelijke omgevingen. De deur¬†met inleer technologie zal continue monitoren,¬†ook wanneer de deur in de open positie staat.

Belangrijkste kenmerken
 • Energie-effici√ęnte

  Intelligente unidirectionele detectie vermogen vermindert de deur openhoudtijd waardoor 20% minder energieverlies in vergelijking met 6% minder energieverlies bij een standaard installatie
 • Onge√ęvenaarde voetgangersveiligheid

  Unieke mogelijkheid om de deur beweging te onthouden kan in combinatie met het infrarood scherm¬†worden geconcentreerd tussen de bewegende deuren wat resulteert in een onge√ęvenaarde voetgangersveiligheid
 • Veelzijdig

  Flexibiliteit om de deur activering en de veiligheid voor voetgangers detectie zones onafhankelijk passend te maken, maken de sensor tot de ideale sensor voor elke schuifdeur installatie
 • Gemakkelijk te installeren

  Alle informatie die nodig is om de -sensor te installeren staat afgedrukt op de sensor behuizing

Actieve infrarood sensor technologie

Actieve infrarood sensoren dragen over en meten de reflectie lagen van infrarood licht. Ze nemen een momentopname van de reflectielagen vanaf de grond. Elke wijziging in de eigenschappen van de gereflecteerde golf zal aangeven dat er een persoon of object is in de detectie omgeving, met als gevolg dat de sensor een activerende puls geeft en de deur zal openen. Onze actieve infrarood sensoren detecteren beweging en statische aanwezigheid, en hebben een hoge immuniteit voor negatieve effecten vanuit externe invloeden zoals reflectie, zonlicht en kunstmatig licht.

De unieke lerende technologie geeft de mogelijkheid om de sensor terug te laten kijken in het schuifdeurpaneel zonder dat de deur beweging detecteert. De sensor is meegaand met de veiligheidsnorm EN16005. Met volledige naleving van de Europese automatische deur richtlijnen.

Meerdere accessoires voor de sensoren zijn verkrijgbaar, zoals regenkapjes over de sensor. Dit beschermt de sensor tegen regen en andere weersomstandigheden. Ook is er een inbouwmodule verkrijgbaar, waardoor er de mogelijkheid ontstaat om de sensor in te bouwen in het plafond.

 
Foto('s):
Klik hier voor een vrijblijvende offerte
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.